Να στείλετε μήνυμα
Created with Pixso. Σπίτι > Νέα >

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τέλειος το λέιζερ-του οποίου λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σημάδι χάραξε ακρυλικό

Τέλειος το λέιζερ-του οποίου λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σημάδι χάραξε ακρυλικό

2023-02-15

Τέλειο λέιζερ-Σε ποια μηχανή σήμανσης λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί

σημάδι χαραγμένο Ακρυλικό

 

Το οργανικό γυαλί, γνωστό και ως ακρυλικό, χρησιμοποιείται ευρέως, όχι μόνο στις επιχειρήσεις, την ελαφριά βιομηχανία, τις κατασκευές, τη χημική βιομηχανία και άλλες πτυχές.Και η παραγωγή οργανικού γυαλιού, στη διαφημιστική διακόσμηση, το μοντέλο τραπεζιού άμμου χρησιμοποιείται ευρέως, όπως: πινακίδες, διαφημιστικές πινακίδες, πίνακας φωτιστικών κιβωτίων και πίνακας κινεζικών και αγγλικών γραμμάτων.

Η επιλογή υλικού εξαρτάται από το σχέδιο σχήματος, το είδος του σχήματος, με το είδος του πλεξιγκλάς, το χρώμα, την ποικιλία πρέπει να ελέγχονται επανειλημμένα, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.Με καλό σχέδιο σχήματος, αλλά και βασίζονται στην προσεκτική επεξεργασία και παραγωγή, προκειμένου να γίνει ένα όμορφο τεχνούργημα.

1. Αρχιτεκτονικές εφαρμογές: Παράθυρα καταστημάτων, ηχομονωτικές πόρτες και παράθυρα, καλύμματα φωτισμού ημέρας, τηλεφωνικοί θάλαμοι κ.λπ.

2. Διαφημιστικές εφαρμογές: φωτιστικά, επιγραφές, πινακίδες, ράφια προβολής κ.λπ.

3. Εφαρμογές μεταφοράς: τρένα, αυτοκίνητα και άλλες πόρτες οχημάτων και παράθυρα.

4. Ιατρική εφαρμογή: θερμοκοιτίδα μωρών, όλα τα είδη χειρουργικού ιατρικού εξοπλισμού, μη στρατιωτικές προμήθειες: εγκαταστάσεις μπάνιου, χειροτεχνίες, καλλυντικά, στηρίγματα, ενυδρεία και ούτω καθεξής.

5. Βιομηχανική εφαρμογή: πλάκα επιφάνειας οργάνων και κάλυμμα.

6. Εφαρμογή φωτισμού: λαμπτήρας φθορισμού, πολυέλαιος, αμπαζούρ δρόμου κ.λπ.

7. Οικιακή εφαρμογή: φρουτιέρα, χαρτομάντηλο, ακρυλική ζωγραφική τέχνης και άλλα καθημερινά προϊόντα οικιακής χρήσης.

Λοιπόν, σε ακρυλικό κείμενο εκτύπωσης, αγγλικά και μοτίβο μοτίβων, με τι είδους μηχανή σήμανσης λέιζερ;Η απάντηση είναι αΜηχανή σήμανσης με λέιζερ CO2.

 

Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε μεΤέλειο λέιζερ.

Είμαστε πρόθυμοι να είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας από τώρα και για πάντα!