Να στείλετε μήνυμα
Created with Pixso. Σπίτι > Νέα >

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μηχανής σήμανσης μετάλλων;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μηχανής σήμανσης μετάλλων;

2023-12-05

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μηχανής σήμανσης μετάλλου;

Η σήμανση προϊόντων ή υλικών με μηχανήματα σήμανσης μετάλλων γίνεται με αέριο υψηλής πίεσης.Χρησιμοποιούνται βελόνες από μέταλλο κράματος υψηλής έντασης για να χτυπήσουν το υλικό σε υψηλή συχνότητα.Συνεπώς, η διαδικασία της σημειογραφίας με κηλίδες σχηματίζεται υπό την επίδραση εξωτερικής δύναμης.Έχει ορισμένες απαιτήσεις για το υλικό σήμανσης, τουλάχιστον για να αντέξει την δύναμη της πρόσκρουσης χωρίς ζημιά παραμόρφωσης, και επίσης λόγω της πρόσκρουσης, κάνει τα σημειώθηκαν χαρακτήρες βαθιά στην επιφάνεια.Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την σήμανση μεταλλικών υλικών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μηχανής σήμανσης μετάλλων;  0

 

Οι χαρακτήρες που σχηματίζονται από την σημείωση με κουκίδες παραμένουν στην επιφάνεια του υλικού μόνιμα, δεν μπορούν να αλλάξουν και δεν θολώνουν από εξωτερικές επιρροές.Έτσι χρησιμοποιείται ευρέως σε μηχανικά προϊόντα., αυτοκινητοβιομηχανικά προϊόντα, σε εργαλεία υλικού και άλλα προϊόντα, ένα τέτοιο σήμα μπορεί να προσδιορίσει με σαφήνεια το μοντέλο του προϊόντος και, δεύτερον, δεν θα μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί για να εξασφαλιστεί η αυθεντικότητα του προϊόντος.

 

Το μηχάνημα σήμανσης μετάλλων έχει επίσης τα πλεονεκτήματα της απλής λειτουργίας και της βολικής χρήσης.Μπορεί εύκολα να εισάγει κείμενο ή πρότυπα κώδικα μέσω ειδικού λογισμικού υπολογιστή. Ελεύθερη επεξεργασία, προκειμένου να επιτευχθεί ικανοποιητικό αποτέλεσμα σήμανσης, η τρέχουσα μηχανή σήμανσης μετάλλου έχει πολλούς τύπους, οι τύποι είναι συγκεκριμένοι, όπως μηχανή σήμανσης αυτοκινήτου, μηχανή σήμανσης τριών άξων,Μηχανή σήμανσης, κλπ. Η ονομασία υποδηλώνει τον κλάδο σήμανσης στον οποίο εφαρμόζεται.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μηχανής σήμανσης μετάλλων;  1

 

Αυτά τα επαγγελματικά σχεδιασμένα μοντέλα μηχανών σήμανσης είναι πιο επαγγελματικά στον κλάδο τους.έχουν επίσης βελτιωθεί σημαντικά όσον αφορά τις πρακτικές επιπτώσεις και την αποτελεσματικότητα της σήμανσης.

 

Η μηχανή σήμανσης μετάλλων έχει επίσης το πλεονέκτημα της εύκολης συντήρησης του εξοπλισμού και της μακράς διάρκειας ζωής.Καθαρίζεται και λιπαίνεται τακτικά, μπορεί να σας εξυπηρετήσει για πολύ καιρό.

 

Κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές.

Τα χαρακτηριστικά της μηχανής σήμανσης των μετάλλων περιορίζουν επίσης σε κάποιο βαθμό τη χρήση της.Κρυστάλλιο και άλλα εύθραυστα υλικά με υψηλή σκληρότητα και εύκολη διάσπαση που δεν μπορούν να αντέξουν την πρόσκρουσηΟι μηχανές σήμανσης μετάλλων δεν είναι επίσης κατάλληλες για τη σήμανση συσκευασίας (όπως το χαρτόνι και το χαρτόνι).το εύρος εφαρμογής της μηχανής σήμανσης μετάλλων είναι περιορισμένο.

 

Με μια λέξη, σε σύγκριση με τις μηχανές σήμανσης λέιζερ, χρησιμοποιείται ευρύτερα, σημειώνοντας στα περισσότερα μεταλλικά και μη μεταλλικά υλικά, με υψηλότερη ακρίβεια και ταχύτερη ταχύτητα σήμανσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στοΤο τέλειο λέιζερ.Μηχανή σήμανσης μετάλλων.