Να στείλετε μήνυμα
Created with Pixso. Σπίτι > Νέα >

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τα χαρακτηριστικά του The Perfect Laser CO2 Laser Marking Machine

Τα χαρακτηριστικά του The Perfect Laser CO2 Laser Marking Machine

2023-12-04

Τα χαρακτηριστικά της τέλειας μηχανής σήμανσης λέιζερ CO2

 

Με την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής εποχής των πληροφοριών, η ηλεκτρονική βιομηχανική μηχανή CO2 λέιζερ μηχανή σήμανσης είναι όλο και περισσότερο ευνοηθεί από τις επιχειρήσεις,λόγω του ευρέος φάσματος χρήσης: τα περισσότερα μη μεταλλικά υλικά μπορούν να χαραχθούν, όπως χαρτί, δέρμα, ξύλο, πλαστικό, γυαλί, ύφασμα, ακρυλικό, ξύλο, μπαμπού, καουτσούκ, κρύσταλλο, νεφρίτης, κεραμική, γυαλί και τεχνητή πέτρα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα χαρακτηριστικά του The Perfect Laser CO2 Laser Marking Machine  0

 

Η σειρά μηχανών σήμανσης λέιζερ Perfect Laser CO2 έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Πρώτον, εκτός από το μηχάνημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, άλλοι συνδυασμοί μπορούν επίσης να εγκατασταθούν στην γραμμή συναρμολόγησης.

 

Δεύτερον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα, ηλεκτρικά αξεσουάρ, ιατρική, τρόφιμα, χειροτεχνία, δερμάτινα προϊόντα, πλαστικά προϊόντα και άλλες βιομηχανίες.

Τρίτον, η ταχύτητα εκτύπωσης και σήμανσης μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις υψηλής απόδοσης, υψηλής ταχύτητας και υψηλής αξιοπιστίας στη σύγχρονη μεγάλης κλίμακας παραγωγή.

Τέταρτον, χρησιμοποιείται το λάιζερ αερίου CO2, το οπτικό σύστημα εστίασης δέσμης με διευρυτήρα δέσμης και ο υψηλής ταχύτητας σαρωτής γαλβανόμετρου για σταθερή απόδοση, μακρά διάρκεια ζωής και χωρίς συντήρηση.

 

Τέταρτον, στα τρανζίστορ, στα εξαρτήματα τσιπ, στα ολοκληρωμένα κυκλώματα, στους κεραμικούς πυκνωτές, στους θερμιστές και σε άλλους τρόπους, όπως τα εμπορικά σήματα λογότυπων, οι χαρακτήρες είναι σαφείς και όμορφοι.

 

Έκτον, το επαγγελματικό λογισμικό σήμανσης του λογισμικού ελέγχου μηχανής σήμανσης βασίζεται σε διανυσματική γραφική, η οποία είναι κατάλληλη για υποστήριξη back-end λογισμικού όπως το AutoCAD και το Photoshop.Το σύστημα είναι ισχυρό και εύκολο να το χειριστείς..