Να στείλετε μήνυμα
Created with Pixso. Σπίτι > Νέα >

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τέλειος λέιζερ-νέος δείκτης λέιζερ προϊόντων αυτόματος οπτικός τοποθετώντας UV

Τέλειος λέιζερ-νέος δείκτης λέιζερ προϊόντων αυτόματος οπτικός τοποθετώντας UV

2023-01-28

Βιομηχανική μηχανή χάραξης σήμανσης λέιζερ με αυτόματο οπτικό σύστημα εντοπισμού θέσης CCD κάμερας

Μοντέλο: PEDB-UV-1

 

1.Εισαγωγή προϊόντος

 

Το PEDB-UV-1 της Perfect Laser είναι μια νέα μηχανή CCD αυτόματης οπτικής τοποθέτησης βιομηχανική μηχανή σήμανσης και χάραξης λέιζερ UV με υψηλή απόδοση, γρήγορη ταχύτητα και σταθερή απόδοση.

Αυτή η μηχανή σήμανσης και χάραξης λέιζερ ινών UV με κάμερα CCD 5 megapixel μπορεί να πραγματοποιήσει λειτουργία αυτόματης εστίασης και ακρίβεια τοποθέτησης έως 0,1 mm.

Το σύστημα εντοπισμού θέσης αυτόματης όρασης κάμερας CCD έχει μεγάλη περιοχή σάρωσης (175x175 mm) και δεν έχει σφάλματα.

Τα προς επισήμανση αντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στον μεταφορικό ιμάντα, η κάμερα CCD μπορεί αυτόματα να αναγνωρίσει και να σημειώσει.Είναι κατάλληλο για μαζική παραγωγή και σήμανση αγωγών.

Λόγω του μικρού σημείου εστίασης λέιζερ, της μικρής περιοχής θερμικής πρόσκρουσης, η πηγή λέιζερ UV μπορεί να πραγματοποιήσει εξαιρετικά λεπτή σήμανση και ειδική σήμανση υλικού, η οποία είναι η πρώτη επιλογή για πελάτες με υψηλότερες απαιτήσεις για το φαινόμενο σήμανσης.

 

2.Εφαρμογή

 

Αυτή η μηχανή χαρακτικής λέιζερ αυτόματης τοποθέτησης κάμερας CCD χρησιμοποιείται κυρίως για εξαιρετικά λεπτή σήμανση και χάραξη, ειδικά για τρόφιμα, σήμανση φαρμακευτικών υλικών συσκευασίας, διάνοιξη μικρο-οπών, διαίρεση γυάλινων υλικών υψηλής ταχύτητας και σύνθετη κοπή γκοφρετών πυριτίου.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τέλειος λέιζερ-νέος δείκτης λέιζερ προϊόντων αυτόματος οπτικός τοποθετώντας UV  0