Να στείλετε μήνυμα
Created with Pixso. Σπίτι > Σχετικά με εμάς > Εφαρμογές >

Ποια προϊόντα μπορούν να συγκολληθούν με μηχανή συγκόλλησης λέιζερ;

Ποια προϊόντα μπορούν να συγκολληθούν με μηχανή συγκόλλησης λέιζερ;

2023-11-09

Η μηχανή συγκόλλησης με λέιζερ χρησιμοποιεί παλμούς λέιζερ υψηλής ενέργειας για να ολοκληρώσει τη συγκόλληση θερμαίνοντας ένα μικροσκοπικό μέρος σε μικρές περιοχές.επίπεδη συγκόλληση και όμορφη εμφάνισηΗ Ελλάδα έχει γίνει μια νέα βιομηχανική τεχνολογία στην βιομηχανική επεξεργασία συγκόλλησης.Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ακόμα τι είδους προϊόντα μπορεί να συγκολλήσει η μηχανή συγκόλλησης λέιζερ.Ο Perfect Laser θα ήθελε να παρουσιάσει μια λεπτομερή εισαγωγή ως εξής.

 

1- Ηλεκτρονική βιομηχανία εξαρτημάτων κινητών τηλεφώνων

 

Η μηχανή συγκόλλησης λέιζερ της Κίνας μπορεί να πραγματοποιήσει επεξεργασία μικρο- συγκόλλησης σε εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων.Η μηχανή συγκόλλησης λέιζερ CNC μπορεί να συγκολλήσει διάφορα μεταλλικά μέρη σε ηλεκτρονικά προϊόντα όπως κινητά τηλέφωναΗ συγκόλληση είναι σταθερή και δεν προκαλεί παραμόρφωση.

 

2Οδική βιομηχανία

 

Με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας συγκόλλησης με λέιζερ, οι βιομηχανικές γραμμές παραγωγής συγκόλλησης με λέιζερ έχουν εφαρμοστεί σε μεγάλη κλίμακα στη βιομηχανία κατασκευής αυτοκινήτων,και έχουν γίνει μια από τις σημαντικές αλυσίδες της βιομηχανίας κατασκευής αυτοκινήτων.

 

3.Επεξεργασία υλικού για τα προϊόντα του μπάνιου

 

Σήμερα, η απαίτηση για προϊόντα υγιεινής γίνεται όλο και μεγαλύτερη.Η επίδραση συγκόλλησης θα είναι ομαλή και όμορφη με την εφαρμογή μηχανής συγκόλλησης laser cnc.

 

4- Μεταλλική μούχλα.

 

Η τεχνολογία συγκόλλησης με λέιζερ χρησιμοποιείται συχνά για την επισκευή φθοράς των καλούπιων.Δεν θα συμβεί καμία παραμόρφωση ή πορώδες μετά την επισκευή του καλούπιΟ συνδυασμός της μηχανής συγκόλλησης λέιζερ CNC και της τεχνολογίας υπολογιστών αυξάνει τον βαθμό αυτοματισμού και επιτρέπει την ακριβή συγκόλληση σε μικρές και ακριβείς περιοχές.