Να στείλετε μήνυμα
Created with Pixso. Σπίτι > Σχετικά με εμάς > Εφαρμογές >

Η εφαρμογή του καναλιού Letter Bender που χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή.

Η εφαρμογή του καναλιού Letter Bender που χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή.

2023-11-09

Στον δρόμο, μπορούμε να δούμε τη φωτεινή διαφήμιση παντού, όπως ο τίτλος ενός εμπορικού κέντρου, ή η πινακίδα ενός καταστήματος, κλπ. Αυτά είναι η χρήση των μηχανών κάμψης στη ζωή μας.

  Μηχανές κάμψης γράμματος καναλιούμπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή διαφημιστικών χαρακτήρων, διαφημιστικών πινακίδων, χαρακτήρων LED, χαρακτήρων τίτλου κ.λπ.Εμείς το Perfect Laser μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλά μοντέλα..

   ΠΕΛ-700είναι ένα είδος μηχανών κάμψης γράμματος τριών σε ένα καναλιών με συσκευή διπλού τόξου διπλού πόλου.και το πάχος επεξεργασίας της μηχανής κατασκευής μεταλλικών σημάτων είναι έως 1.20mm.Η ανθρωπισμένη διεπαφή ανθρώπου-υπολογιστή ενσωματώνει το προηγμένο επίπεδο κατασκευής εξοπλισμού αυτοματισμού, η οθόνη αφής αντικαθιστά τον περίπλοκο υπολογιστή, πραγματοποιεί εκτός γραμμής εργασία, εύκολη λειτουργία,Και πιο γρήγορα και σταθερά..

    ΠΕΛ-600ΑΗΠΕΛ-600, η δομή του εξοπλισμού είναι ακριβής και οικονομική, είναι ο προτιμώμενος εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας για όλα τα είδη υλικών αλουμινίου (χρωματική πλάκα αλουμινίου, μονοελευθέρωση, διπλή ελευθέρωση κλπ.).είναι πολύ διαθέσιμο για πλάτους υλικού που κυμαίνονται από 30 mm έως 128 mm.Καλβανισμένο φύλλο μετάλλου επίσης μπορεί να διαβάσει το αρχείο σχεδιασμού όπως η μορφή όπως DXF,AI, που ταιριάζει με το αρχείο χαρακτικής.